Positive
Vibes

MASSAGES


SOORTEN MASSAGES

Elke massage, elke persoon en elk moment is anders. Geen enkele massage is hetzelfde ook niet met dezelfde persoon. De soort energie die jij op dat moment met je meebrengt en de soort engerie die ik op dat moment in mij heb, hebben hier o.a. invloed op. Ik voel aan wat jou op dat moment goed zal doen en al masserende krijg ik dat nog sterker door. Mijn massage is afgestemd op jouw stemming, die ik intuïtief aanvoel. Natuurlijk mag je vooraf jouw wensen kenbaar maken en of je meer van zacht, stevig of van afwisseling houdt. Als je vaker bij me terugkomt, zal je merken dat ik nog meer bij je aansluit. In een massage heb ik veel goeds te bieden.

Ik maak gebruik van verschillende massagevarianten:

 • holistic pulsing (het zachtjes in beweging brengen / wiegen van het lichaam)
 • schuddingen
 • lange strijkingen over het (gehele) lichaam
 • zachte aanrakingen
 • huidstimulatie
 • bindweefselmassage
 • energetische massage
 • fricties
 • huidcirculaties
 • statische druk
 • stevige massage
 • diepe massage met de elleboog en onderarmen
 • triggerpoint massage
 • tracties (trekken aan benen / armen)
 • stretches

SPECIFIEKE   BEHANDELINGENDE COMPLETE ONTSPANNINGSMASSAGE

Volledig tot ontspanning komen, genieten van je lichaam en de aandacht krijgen die het verdient en nodig heeft. Een complete ontspanningsmassage is goed voor: alles!
Tijdens de ontspanningsmassage wordt het gehele lichaam op allerlei verschillende manieren aangeraakt en gestimuleerd. De huid vormt de scheiding tussen onszelf en de buitenwereld; een groot en belangrijk 'orgaan'. Prikkeling en aanraking van de huid zorgen voor een verbetering van de gezondheid en stemming. Ik maak verharde spieren los en soepel. We spreken van te voren af, welke lichaamsgebieden jij extra aandacht wilt geven, of juist geen.


VOETREFLEXMASSAGE

45 min

Een ontspannen start met een warm voetenbadje en een kopje thee of koffie. Het handigst en meest comfortabel is de benen te ontbloten. Voor de rest blijf je gekleed. Vervolgens neem je plaats op de tafel in een ontspannen houding. De benen en voeten worden in zachte handdoeken gewikkeld. Ik begin met zachte effleurages zonder olie. Vervolgens worden de benen en voeten los geschud om dieper behandeld te kunnen worden. De voeten worden heerlijk ingeolied en uitgebreid gemasseerd en behandeld. Een voetreflexzonemassage werkt ontzettend ontspannend. Er ontstaat een energetische stroming door het gehele lichaam. Benen en knieën komen ook aan bod. De behandeling wordt afgesloten met een weldadige en verfrissende voetencrème. Je voelt je als herboren.


GEZICHTSMASSAGE

45 min

Het meest comfortabel is het bovenlijf te ontbloten. Het borstgedeelte wordt afgedekt met een zachte handdoek. Ik zorg ervoor dat je comfortabel ligt. Ik begin met zachte aanrakingem, zonder olie. Ik strijk heerlijk door de haren en behandel belangrijke drukpunten. Ongemerkt draagt het hoofd veel spanningen met zich mee. Alle plekjes in het gezicht krijgen aandacht. Ik gebruik een weldadige en ontspannende olie. Armen, en handen masseer ik mee. Ik heb verschillende soorten gezichtsoliën. Na afloop verfris ik je gezicht en ontdoe alles weer van olie. Ik sluit af met een heerlijk geurende gezichtscrème. Een gezichtsmassage is een tedere, liefdevolle behandeling. Je voelt je positief en zonnig na afloop.


HOLISTIC PULSING

45 min

Bij deze behandeling lig je gekleed op tafel, de schoenen zijn wel uit. Holistic pulsing is een zachte behandeling waarbij het lichaam ritmisch wordt gepulst in een op jou afgestemd ritme. Kleine en grotere pulsen stromen als golfjes door het lichaam. De noodzaak om weerstand te bieden wordt losgelaten en het lichaam komt al snel tot rust. Je wordt uitgenodigd om op steeds dieper niveau spanning los te laten. De voortdurende beweging raakt al je cellen, van buiten naar binnen, van top tot teen en laat je energie weer doorstromen. De helende werking van pulsing houdt niet op als er gestopt wordt met pulsen. Integendeel; de stroming wordt dan vaak zelfs intenser gevoeld. Je wordt zowel in buik- als in rugligging gepulst. Dit is een zachte behandeling met een krachtig effect. Het helpt o.a. bij vermoeidheid, overspanning, verdriet en depressie.


LAGE RUGPIJNMASSAGE

45 min

Ik loop de hele spierketting vanaf je voorhoofd naar je nek, ruggengraat, onderrug, billen, benen, knieholte en voeten na, om verlichting in de onderrug te bieden. Dit is een behoorlijk stevige massage met veel druk en triggerpoints behandeling. Dit is dus geen ‘ontspannende massage’ maar biedt wel veel verlichting. Aspecifieke rugpijn, dus zonder duidelijke oorzaak, kan zijn oorsprong vinden in verschillende lichaamsgebieden en kent verschillende oorzaken waaronder stress of spanningen. Ik geef ook bindweefselmassage op de rug en gebruik het liefst een spierontspannende olie. Deze massage vindt plaats in buikligging en (eventueel) het laatste deel in zijligging.
VOORAF AAN DE MASSAGE

Overweeg van te voren of jij gezond / fit genoeg bent om een massage te ontvangen.

Contra-indicaties zijn:

Breng mij van te voren op de hoogte van lichamelijke klachten, allergieën en/of medicijngebruik.

Overleg eventueel van te voren met een behandeld arts of specialist of je gemasseerd mag worden.


Relax  -  Recharge  -  Enjoy

Experience  heavenly  touch  in  earthly  existence   CALL:  06 - 497 557 67