Positive
Vibes

INTERACTIES


Massages vinden plaats op afspraak.

Pinnen is (nog) niet mogelijk, graag contant. Ter plekke met een tikkie betalen, is ook mogelijk.

Ruime parkeergelegenheid.

Ik heb allerlei verschillende, heerlijk geurende oliën maar ook neutraal, olie om te aarden en tegen gewrichtspijn.

Alles is hier aanwezig. Je hoeft dus niets mee te nemen.

Niet iedereen is van te voren in de gelegenheid te douchen. Natuurlijk vind ik het fijn als het wel kan, maar anders is het niet erg.

Het is mogelijk, je hier nog op te frissen in de badkamer aan de wastafel. Iedereen weet wat persoonlijke hygiëne inhoudt, verder helpt deodorant vaak ook al veel.

Na de massage kan ik de olie die nog op je zit, volledig van je af wassen en wrijven. Verder trekt het al snel in de huid.

Ik heb zachte massage-handdoeken in allerlei soorten en maten. Al naar gelang de warmte en jouw persoonlijke voorkeur, bedek ik verschillende lichaamsdelen. Ik gebruik kruiken bij mensen met koude handen of voeten. Ik zorg er ten alle tijden voor dat jij je comfortabel en geborgen voelt.

Voor de duidelijkheid: mijn massages zijn niet erotisch. Ik streef naar ontspanning, bewustwording van het lichaam en vergroting van geestelijke draagkracht. Kom vitaliseren en laat je 'body, mind and spirit' weer in balans brengen.

Privé-nummers worden niet beantwoord.

Er woont hier een kat, maar die komt nooit op zolder.

Ik masseer alle mensen van deze planeet, ongeacht leeftijd, huidskleur, gewicht, geslacht, bepaalde huidaandoeningen, littekens of andere uiterlijkheden.

I speak English and French

Er zal niks gebeuren, maar vooraf wil ik stellen dat je me niet verantwoordelijk kan houden voor lichamelijke of geestelijke ‘schade’ ten gevolge van mijn massage. Ik ga voorzichtig en respectvol met je om.Experience  heavenly  touch  in  earthly  existence   CALL:  06 - 497 557 67