Positive
Vibes

PRAKTISCHE INFORMATIE


Massages vinden plaats op afspraak en nadat ik de afspraak bevestigd heb.

Pinnen is (nog) niet mogelijk, graag contant. Ter plekke met tikkie betalen, is ook mogelijk.

Ruime, gratis parkeergelegenheid in de straat.

Ik heb allerlei verschillende, heerlijk geurende oliën maar ook neutraal, olie om te aarden en tegen gewrichtspijn.

Alles is hier aanwezig. Je hoeft dus niets mee te nemen.

Niet iedereen is van te voren in de gelegenheid te douchen. Natuurlijk vind ik het fijn als het wel kan. Bij uitzondering is bij mij douchen mogelijk.

Na de massage was en wrijf ik de olie volledig van je af, tenzij je het juist wil laten intrekken. Verder trekt het sowieso al snel in de huid.

Ik heb zachte massage-handdoeken in allerlei soorten en maten. Al naar gelang de warmte en jouw persoonlijke voorkeur, bedek ik verschillende lichaamsdelen. Ik gebruik kruiken bij mensen met koude handen of voeten. Ik zorg er ten alle tijden voor dat jij je comfortabel en geborgen voelt.

Voor de duidelijkheid: mijn massages zijn niet erotisch. Ik streef naar ontspanning, bewustwording van het lichaam en vergroting van geestelijke draagkracht. Kom vitaliseren en laat je 'body, mind and spirit' weer in balans brengen.

Privé-nummers worden niet beantwoord.

Er wonen hier katten.

Overweeg van te voren of jij gezond / fit genoeg bent om een massage te ontvangen. Een massage heeft namelijk altijd een bepaalde impact en het is fijner voor jezelf als je de innerlijke ruimte voelt, dit te verwerken. Nog even de belangrijkste contra-indicaties op een rijtje: koorts/griep, infecties, de eerste 3 zwangerschapsmaanden, hart-en vaatziekten, tumoren.

Ik masseer alle mensen van deze planeet, ongeacht leeftijd, huidskleur, gewicht, geslacht, bepaalde huidaandoeningen, littekens of andere uiterlijkheden.

I speak English, je parle français y hablo un poco de español

It's my calling from above to be a lightworker.Experience  heavenly  touch  in  earthly  existence   CALL:  06 - 497 557 67