Positive
Vibes

LIFE COACHING


Door de jaren heen, heb ik ervaren dat mensen behoefte hebben aan een plek waar ze vrijuit kunnen spreken, vrij van oordeel. Een plek waar alles gezegd kan worden en niets (te) gek is.

Misschien heb jij ook behoefte om te praten met iemand die geheel buiten jouw situatie staat. Ik heb de innerlijke ruimte om naar jou te luisteren en je bij te staan.

Samen leggen we een frisse blik op het geheel.

Soms komt er bij mij een soort van boodschap 'door', dit zeg ik dan. Dit kan ik niet op commando. Als je (nog steeds) veel verdriet hebt, door het verlies van een dierbare, kan ik je helpen in deze rouwverwerking. Of misschien staat je omgeving niet (meer) genoeg open naar je te luisteren? Ik wel.

Alles wat ik doe, doe ik vanuit een verbinding met mezelf en met Jezus. Vanuit deze hartsverbinding stroomt energie. Soms voel ik dat het belangrijk is om samen even te bidden, soms zal ik na onze ontmoeting nog voor je blijven doorbidden, zelfs ook in de kerk waar ik me thuis voel; Temple of Praise. Als er na onze ontmoeting nog belangrijke zinnen in me naar boven zijn gekomen, geef ik ze op een volgend moment aan je mee. Ik ben christen, niet vanuit mijn opvoeding of cultuur, maar puur omdat ik het zelf zo voel. Daarnaast ben ik erg dankbaar voor de broederlijke band die moslims me doen ervaren.

Ik luister heel graag naar je en kijk met een frisse, andere blik. Ik kan je helpen allerlei moeilijke gevoelens verder los te laten en ook dat dingen losser en lichter voor je gaan aanvoelen, samen scheppen we ruimte in jezelf en tussen de blokken.

Iedereen ervaart dagelijkse stress, maar het kan zijn dat je nog meer stress ervaart omdat je je voelt vastgelopen in de thuis en/of werksituatie of binnen je liefdes-relatie. De kunst is je innerlijk draagvlak te vergroten. Dit kan o.a. d.m.v. massage. Ervaar je burn-out, depressiviteit of ben je genoodzaakt te leren leven met manisch-depressiviteit? Graag deel ik simpele trucs voor een stabielere levensstijl.

Ik neem de tijd voor jou om je hart te luchten, het geheel in kaart te brengen en samen zoeken we naar oplossingen / handvaten die voor jou de situatie dragelijker kunnen maken en waarbij je mogelijk stapjes vooruit mag gaan zetten, in een (nieuwe) richting die voor jou werkt. Dit betekent recht doen aan jezelf, zonder daarbij je omgeving te kort te doen, die vaak afhankelijk is van je.

Ik weet, door ervaring, hoe zwaar het is jezelf staande te moeten houden, onder moeilijke (psychische) omstandigheden, hierdoor heb je nog meer aan mij.

Coaching vindt plaats in combinatie met wandelen in het Philips de Jongh Park en massage.

Life is not a problem to be solved, but a mystery to be lived.

OshoExperience  heavenly  touch  in  earthly  existence   CALL:  06 - 497 557 67